Få hjälp med upphandlingen av bergssprängning

Vi på Bergssprängningscentralen vänder oss i första hand till företagare som jobbar i branschen. Nu har vi dock ett erbjudande även till dig som privatperson. Hör av dig till oss om du är i behov av sprängning i anslutning till din egendom eller bara vill diskutera med ett proffs vilka möjligheter du har och hur jobbet går till.

Erbjudandet är att vi kan förmedla uppdrag till ett företag som vi tror kommer att passa utifrån just det jobb som du vill få utfört. Använd kontaktformuläret längst ner på sidan och ange uppgifter så att vi eller något företag som vi samarbetar med kan kontakta dig. Ge även information om vad du vill genomföra eller diskutera så kommer vi att förmedla din förfrågan till rätt person på rätt företag. Det första mötet, som denna kontakt leder till, är alltid en gratis och förutsättningslös konsultation. Även vårt erbjudande om förmedling är gratis 2019.

För dig som lekman är det en stor bonus med upplägget att du slipper kontakta flera aktörer och sedan jämföra deras priser och erbjudanden på egen hand. Har man inte kunskap om hur sprängningar genomförs är det svårt att göra bästa möjliga upphandling. Många företag i branschen arbetar dessutom bara med stora uppdrag och sällan mot privatkunder. Med den här kampanjen vill vi hjälpa dig som privatperson att få bästa pris och bra service utan att du behöver lägga en massa tid på att kontakta olika företag.


Namn:
Email:
Meddelande: